Nu söker vi nya volontärer!

Är du intresserad av att stötta och stärka unga tjejer och vara en del i ett feministiskt sammanhang? Den här gången söker vi dig som identifierar dig som tjej och är mellan 18 – 35 år. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet eller någon speciell utbildning, det viktigaste är att du känner engagemang för tjejers och kvinnors rättigheter, vill jobba för ett jämställt samhälle och delar vår feministiska värdegrund. Du ska också ha möjlighet att lägga ner minst fyra timmar per månad på jourverksamhet.

Som volontär i vår stödverksamhet ger du unga tjejer stöd via chatt, mejl och frågelåda, du kan också vara stödkontakt under en längre tid. Du kan utöver det även vara en del av vår utåtriktade verksamhet genom att exempelvis delta på evenemang, synas på skolor eller hjälpa till med våra sociala medier. Alla volontärer genomgår vår grundutbildning innan de påbörjar sitt volontäruppdrag.

För att bli volontär hos oss måste du kunna gå vår grundutbildning som äger rum 16-17 februari 2019. Innan utbildningstillfället vill vi träffa dig och kommer kontakta dig i slutet av januari för att boka in ett möte.

Är du intresserad? Beskriv kort vem du är och varför du vill engagera dig i Tjejjouren Mira och skicka till kontakt@tjejjourenmira.se senast 25/1 2019.

Läs mer om vår volontärverksamhet här